Pentru a avea corpul mult visat consider ca este nevoie nu doar de un expert cu multe diplome, ci de cineva care intr-adevar a fost in papucii tai, iar eu am fost "ACOLO"!

Stiu ce simti

Iti doresti cu disperare sa slabesti, dar simti ca esti obosita de atatea incercari esuate. Te-ai saturat sa iei toate dietele la rand, sa slabesti cateva kilograme, apoi sa renunti, ba mai mult sa acumulezi chiar mai multe kilograme decat atunci cand ai inceput dieta. Știi că ai nevoie de schimbare și vrei cu disperare să te simți bine in corpul tău, dar increderea in tine a disparut complet.Fără mentalitatea potrivită, este aproape imposibil să preiei controlul asupra alimentației tale și să pierzi în greutate. De aceea, am dezvoltat programul - Slabeste Sanatos Mancand — pentru a ajuta femeile ca tine să devină cea mai buna versiune a lor transformând mentalitățile și oferind îndrumări în materie de nutriție.

Cine sunt?

Hai sa iti spun un secret! Ani la rand, am avut propriile mele lupte cu mâncarea, iar in momentul in care luam doar cateva kilograme, nu multe, acestea erau suficiente cat sa imi vina in minte ganduri precum: “nu pot fi iubită”, “sunt grasă”, “nu sunt în stare de nimic” , “nu arăt bine”, “nu sunt frumoasa”. La fel ca tine și atâtea alte femei, am avut o relație complicată cu mâncatul, iar imaginea corporală și încrederea în sine au avut de suferit. Ajunsesem la stadiul in care, chiar si atunci cand slabeam, sa nu mai suport sa aud nici macar “remarci de genul “ai slabit”. Este inutil sa spun ce simteam cand auzeam “te-ai mai ingrasat”.

Atunci am știut că trebuie să  schimb ceva, mai ales ca toate aceste ganduri conduc in timp, la o avalanșă de emoții disfuncționale: depresie, furie-mânie, rușine, gelozie, vinovăție, emoții care vor genera, la un moment dat, un comportament neadecvat, de înfometare, exerciții fizice epuizante, mâncăruri alese, dar care nu ne fac plăcere, muncă în exces, somn puțin etc.

M-am gândit în sinea mea, ce as putea face, atat pentru mine cat si pentru femeile care se luptā cu toate aceste ganduri. Ce ar fi dacă ne-am putea schimba perceptia asupra mancarii, pentru a ne construi corpul mult visat și a putea sa ne insusim aceste obiceiuri alimentare, transformandu-le intr-un stil de viață?

“ Sa te plangi nu te ajuta cu nimic. Preia controlul asupra vietii tale si actioneaza, acum! Fa lucrurile diferit, pentru a avea rezultate diferite”

s
Ce studii am?

După ce am obținut masterul in Managementul si Administrarea Afacerilor Comerciale, in cadrul Academiei de Studii Economice, Bucuresti, am lucrat cativa ani intr-un domeniu care ma facea sa cred ca nu acela era drumul meu. Pe langa neimplinirea profesionala, exista si nemultumirea fata de felul in care aratam, iar toate astea m-au facut sa incep sa studiez nutritia, domeniul care mi-a adus nu doar implinirea profesionala, cat si pe cea personala.  Astfel ca, in urma cu cativa ani am obtinut diploma de tehnician nutritionist in Romania, apoi specializarea de "Certified Nutrition Coach ", la Precision Nutrition din Canada, am urmat cursurile de Psihonutritie din cadrul "Academiei Sanatate Te iubesc", sub indrumarea doamnei doctor Laura Ene, medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și psihoterapeut sub supervizare în Terapii scurte centrate pe resurse și soluții. Am continuat dezvoltarea profesionala urmand cursurile de NLP (Programare Neurolingvistica) in cadrul Mind Master, iar in prezent sunt masterand la Masterul Nutritie si Remodelare Corporala.  In urma numeroaselor cursuri si specializari, sute de studii citite si analizate, dar mai ales a propriei mele experiente, pot spune ca am reusit sa gasesc cheia catre libertatea din jurul mancarii și solutia de a Slabi Sanatos Mancand. Am ajutat si ajut in continuare sute de femei să piardă în greutate, să se simtă bine in propriul corp si sa se iubeasca, prin programul dezvoltat de mine -  Slabeste Sanatos Mancand.

Roxana RADU

Th. Nutritionist

Daca esti pregatit sa schimbi relatia cu mancarea, pentru totdeauna urmareste contul de instagram @slabestesanatosmancand, pentru a fi la curent cu ultimele noutati.