TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

1.Dreptul de autor a firmei Slabeste Sanatos Mancand SRL asupra informatiilor publicate pe site
2.Produsele si serviciile oferite de Slabeste Sanatos Mancand SRL pe site-ul roxanaradu.ro, politica de preturi
3.Plata serviciilor si metode de plata
4.Livrarea serviciilor
5.Garantia produselor
6.Dreptul de returnare a produselor cumparate
7.Abonarea si dezabonarea la newsletter

8.Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
9.Dispozitii finale

Site-ul roxanaradu.ro, numit in continuare roxanaradu.ro, este proprietatea Slabeste Sanatos Mancand SRL inregistrata in Bragadiru, jud Ilfov, si va fi numita in continuare Slabeste Sanatos Mancand SRL.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos precum si a conditiilor de confidentialitate. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu termenii si conditiile de utilizare trebuie sa inceteze imediat folosirea serviciilor roxanaradu.ro. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Slabeste Sanatos Mancand SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

Slabeste Sanatos Mancand SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul roxanaradu.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Slabeste Sanatos Mancand SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre roxanaradu.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Slabeste Sanatos Mancand SRL sau oricaruia dintre vendorii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a firmei Slabeste Sanatos Mancand SRL asupra informatiilor publicate pe site:

Intregul continut al site-ului roxanaradu.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Slabeste Sanatos Mancand SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta Legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Este interzis in mod expres sub sanctiunea raspunderii penale, civile sau administrative folosirea fara acordul societatii a oricaror elemente ale continutului site-ului. Utilizatorilor le este interzis sa distribuie, modifice, transmita (inclusiv prin folosirea de programe automate de copiere), foloseasca pentru uz public sau comercial orice material continut in acest site fara acordul scris al firmei Slabeste Sanatos Mancand SRL. Slabeste Sanatos Mancand SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru nici o cheltuiala sau prejudiciu suferit de un utilizator/client, prin incalcarea termenilor si conditiilor enumerate mai sus sau a legislatiei in vigoare cu privire la protectia drepturilor de autor.

2. Produsele si serviciile oferite de Slabeste Sanatos Mancand SRL pe site-ul roxanaradu.ro, politica de preturi

Slabeste Sanatos Mancand SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele si serviciile comercializate prin intermediul roxanaradu.ro sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Slabeste Sanatos Mancand SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs sau serviciu nu se mai regaseste in oferta curenta.
Preturile prezentate sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Slabeste Sanatos Mancand SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Pe parcursul functionarii sale, roxanaradu.ro va organiza derularea unor oferte speciale promotionale, pentru care va pune la dispozitia clientilor conditiile promotiilor, mecanismul promotiei si perioada ei de desfasurare. www.roxanaradu.ro isi va rezerva dreptul de a modifica si/sau intrerupe unilateral si fara instiintare prealabila derularea oricarei oferte speciale. Roxanaradu.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a restrictiona in mod unilateral, accesul la oricare dintre ofertele speciale organizate pentru orice client sau utilizator asupra caruia are suspiciunea ca incearca sa eludeze sau sa utilizeze in mod incorect sau abuziv beneficiile respectivei oferte. Pe durata desfasurarii campaniilor de reduceri, roxanaradu.ro isi rezerva dreptul de a procesa comenzile online in limita stocului disponibil. In situatia in care un produs sau serviciu comandat online devine ulterior indisponibil datorita stocului limitat, clientii roxanaradu.ro vor fi contactati si informati asupra acestui aspect. Acestia au dreptul de a schimba produsul sau serviciucu alt produs aflat la promotie sau la pret intreg, achitand diferenta dintre cele doua produse. In situatia in care clientii roxanaradu.ro nu doresc inlocuirea produsului sau serviciului comandat cu altul aflat pe stoc, au dreptul de anula comanda respectiva.

Slabeste Sanatos Mancand SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia firmei Slabeste Sanatos Mancand SRL de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document.

3. Plata produselor si metode de plata:

Produsele si serviciile comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul roxanaradu.ro conform acestor “Termeni si Conditii” se poate efectua in avans prin Transfer Bancar (Ordin de Plata), cu Card de Credit/Debit Visa, MasterCard prin procesatorul de plati online Slabeste Sanatos Mancand SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin Transfer Bancar; dovada platii trebuie trimisa catre Slabeste Sanatos Mancand SRL la adresa de contact@roxanaradu.

Metode de plata. Plata produselor de pe roxanaradu.ro se poate face in 2 moduri:

1. Transfer bancar. Plata se face direct in contul bancar

2. Plata online cu card Visa/MasterCard/Paypall. Tranzactia este procesata de o companie terta specializata in platile online securizate. Plata cu cardul de debit/credit Visa/MasterCard se face prin procesatorul de plati online.
Datele cardului dumneavoastra precum si informatiile personala necesare platii nu sunt vizualizate sau stocate in nici un fel de catre site-ul roxanaradu.ro.

Nota: Livrarea va fi efectuata numai dupa confirmarea platii de catre serviciile asociate.

4. Livrarea produselor si serviciilor :

Livrarea produselor se va face oriunde in tara sau in afara tarii.

Termenul de livrare aproximativ este de 1-5 zile lucratoare din momentul plasarii comenzii. Termenul de livrare a produsului/ sau serviciului va fi cel agreat de dumneavoastra, inscris in comanda si pe factura proforma, dar fara sa depaseasca 30 de zile de la primirea comenzii.

Procesarea comenzilor poate dura pana la 15 zile lucratoare in perioadele in care se desfasoara campanii de reduceri, oferte promotionale sau perioadele de soldare.

Odata inceputa colaborarea pentru consilierea in nutritie, banii nu se returneaza, deoarece obiectul contractului este un serviciu, nu un obiect fizic.

Orice reclamatie ulterioara iese din aria de responsabilitate a firmei Slabeste Sanatos Mancand SRL. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea documentului de insotire a coletului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia, in cazul achizitionarii de produse, iar in cazul achizitionarii de servicii in momentul primirii dietei.

Slabeste Sanatos Mancand SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor/ serviciilor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Slabeste Sanatos Mancand SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Slabeste Sanatos Mancand SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Slabeste Sanatos Mancand SRL de la acest client.

5. Garantia produselor

In cazul ahizitionarii de produse, conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia, iar i9n cazul achizitionarii de servicii de nutritie, NU se ofera garantie, deoarece fiecare individ este unic, iar rezultatele depind de situatii care nu pot fi controlate de Slabeste Sanatos Mancand

6. Dreptul de returnare a produselor cumparate – in cazul achizitie de bunuri NU de servicii

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 14 zile lucratoare conform OG 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, prin email la adresa contact@roxanaradu.ro, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente.

Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului“. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul, fara a ne asuma obligatia de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca produs imbunatatit sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conform OG 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in OG 130/200 art. 2 lit.e.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OG 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Furnizorii Slabeste Sanatos Mancand SRL vor inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

**Extras din Ord. 130/2000. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta – contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul roxanaradu.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Slabeste Sanatos Mancand SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Slabeste Sanatos Mancand SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului roxanaradu.ro. Slabeste Sanatos Mancand SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul roxanaradu.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului roxanaradu.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Slabeste Sanatos Mancand SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document. Abonatii newsletter-ului roxanaradu.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului roxanaradu.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Slabeste Sanatos Mancand SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Slabeste Sanatos Mancand SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Slabeste Sanatos Mancand SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

9. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe roxanaradu.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului roxanaradu.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului